Skip to content

HQ in Amersfoort

Werken in het bruisende Amersfoort

Flexibele uren

Wij focussen op resultaat, en niet op hoeveel uur je op kantoor bent

Werken op afstand

Wij bieden de mogelijkheid om remote te werken

Word een sterspeler

Wij bieden je de tools & vrijheid om een echte ster te worden

WIL JIJ ONDERDEEL ZIJN VAN ONS TEAM?

"Dan hopen we snel met je kennis te maken en dat je onderdeel wordt van ons team. Dat team bestaat uit gedreven vakmensen die tegen een stootje kunnen. Die nooit een discussie uit de weg gaan om onze dienstverlening te verbeteren. En altijd het beste in elkaar naar boven halen", aldus CEO Herberth Samsom.

Werken bij BVA betekent de meest uitdagende baan hebben in jouw vakgebied, met collega’s die allemaal uitblinken op hun eigen terrein. We denken niet in hokjes: je werkt op een open verdieping. 

En wie weet help jij binnenkort mee om van veilen het grootste verkoopkanaal van de wereld te maken! Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen van de toekomst. 

Want... BVA AUCTIONS HEEFT ALTIJD WAT TE BIEDEN

ONS TEAM

LEUKE COLLEGA'S & EEN GEWELDIGE WERKPLEK

JOUW CARRIÈRE

     0 vacatures
     Geen open vacatures.

     DIT IS BVA AUCTIONS

     BVA is een toonaangevend online consumenten veilingplatform, met kantoren in Amersfoort en in Antwerpen (België). Maandelijks veilen we meer dan 146.000 kavels in ruim 500 veilingen. Ons aanbod komt o.a. uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten van online winkels. En varieert van consumenten elektronica, mode, kunst & antiek tot auto’s, jachten en huizen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. bedrijven, particulieren, banken en overheid.    

     De meer dan 2,3 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 5 miljoen website bezoeken per maand vormen de basis van ons succes. Met data, technologie en de niet aflatende inzet van circa 150 medewerkers werken we aan onze verdere groei. Nuchterheid, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en gedrevenheid typeren de cultuur van BVA. 

     some text

     ONS KANTOOR IN AMERSFOORT