Skip to content

Junior Accountmanager Transport

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandSales

Functieomschrijving

"Accountmanagement bij Troostwijk is de perfecte combinatie van sales, relatiebeheer en projectmanagement waarbij je samenwerkt tot een oplossing."


Ben jij klaar voor een leuke, nieuwe uitdaging als Junior Accountmanager? En heb je een passie voor transport? Bij Troostwijk Auctions in Amsterdam zijn we op zoek naar iemand als jij! Als Junior Accountmanager krijg je de kans om je salesvaardigheden te combineren met het opbouwen van fijne klantrelaties en het coördineren van leuke projecten.


Wat ga je doen?

Als accountmanager bij Troostwijk Auctions in Amsterdam, krijg je de kans om je enthousiasme en verkoopvaardigheden in te zetten om ons netwerk van opdrachtgevers in de transportsector verder te laten groeien. Door slim netwerken en het verkrijgen van opdrachten, richt je je op het werven van nieuwe veilingprojecten, het aangaan van samenwerkingen, het afsluiten van contracten en het vergroten van onze naamsbekendheid. Je speelt ook een belangrijke rol in het behouden van goede relaties met onze bestaande opdrachtgevers.


Wat voor kwaliteiten neem je mee?

Met jouw kennis van zowel commerciële als operationele zaken, ben jij een geweldige gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als collega's. Je bent altijd op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar je mee te maken krijgt. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van offertes tot opdrachten en de uitvoering van projecten en contracten, en fungeert bovendien als projectmanager voor veilingen. Je communicatievaardigheden zijn uitstekend waardoor alles soepel verloopt.


Wat kan ik verwachten aan trainingen en doorgroeimogelijkheden?

Bij Troostwijk Auctions bieden wij jou de mogelijkheid om jouw carrière in de veilingwereld een boost te geven als Junior Accountmanager. Je zult deel uitmaken van een uitgebreid trainingsprogramma en diverse groeimogelijkheden. Je begint met het werken onder begeleiding van een ervaren collega in jouw specialistische gebied die jou begeleidt naar je volgende stap als Medior Accountmanager.


Daarnaast zijn er ook externe trainingen beschikbaar waar je gebruik van kunt maken om jezelf verder te ontwikkelen. Er zijn diverse carrièrepaden beschikbaar binnen deze functie, waaronder doorgroeimogelijkheden naar een senior rol of het werken binnen andere afdelingen van het bedrijf. Dit is een unieke kans om jouw talenten te laten zien en groeien in een gezellige en dynamische omgeving.


Hoe ziet mijn werk eruit? Ben ik veel onderweg? Is het hybride werken?

Als Accountmanager bij Troostwijk Auctions, ben je een echte verkooptopper die er alles aan doet om zowel nieuwe als bestaande klanten te overtuigen van onze veilingen. Samen met het marketingteam creëer je een plan om klanten aan te trekken. Hierbij analyseer je zowel interne als externe bronnen met markt- en klantgegevens om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en kansen. Je werkt nauw samen met de Europese Troostwijk kantoren en partners om de beste resultaten te bereiken.

Met 70% van je tijd onderweg, ben je voortdurend bezig om de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de markt te verkennen. Hierdoor weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent en altijd met nieuwe ideeën komt. Je bent altijd welkom op ons kantoor in Amsterdam, maar het meeste werk kun je vanuit huis doen. Dit is een boeiende en afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is!

"Accountmanagement bij Troostwijk vereist niet alleen het verkopen van producten of diensten, maar ook het samenwerken met klanten om een oplossing te vinden die aan hun specifieke behoeften voldoet.''

Vereisten

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met ervaring in een functie met een vergelijkbare dynamiek.
  • Je bent gedreven om een salesprofessional te worden.
  • Je bent handig met MS Office en hebt ervaring met CRM-pakketten.
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met de transportwereld.
  • Je bent gedreven om het maximale eruit te halen.
  • Je hebt een ondernemende instelling en pioniersgeest; het glas is bij jou halfvol.
  • Je bent proactief en zelfstartend.
  • En ook charismatisch, enthousiast en gepassioneerd.
  • Daarnaast ben je in staat om kansen te creëren, te signaleren en deze optimaal te benutten.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Je werkt samen met de huidige Accountmanager Transport die jou naar senior niveau begeleidt. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een leaseauto, iPhone, laptop, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor. 


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 811 62 381. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of