Skip to content

Planner Site Management (TBAuctions)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamOperations

Functieomschrijving

Dit is TBAuctions
We zijn een tech-bedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. We vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste merken BVA Auctions en Troostwijk Auctions veilen we over de hele wereld bijna 2 miljoen items (kavels) per jaar. Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen voor de toekomst. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij deze drive? Welkom in de wereld van Intelligent Auctioning! Op dit moment zijn wij op zoek naar een Planner voor onze afdeling Site Management.


Als Planner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van onze medewerkers op de verschillende projecten, houd je rekening met kennis, timing en locatie. Je plant de nieuwe veilingen in voor meerdere labels: BVA Auctions, Troostwijk Auctions, BVA Art, dit in Nederland en mogelijk in het buitenland. Dit stem je af met de internationale veilingkalender en de (Interne) Accountmanagers. Je staat dus in nauw contact met de (Interne) Accountmanagers en de Site Managers. Je optimaliseert de inhuur van externe partijen om onze planning en de projecten zo vlot als mogelijk te laten verlopen. Je verwerkt de aan- en afwezigheden in ons planningssysteem en controleert inhuurfacturen. Je bent flexibel en kunt snel schakelen bij plotse wijzigingen en bent goed bereikbaar. Je werkt vanuit onze kantoren te Amsterdam en Amersfoort. Na je interne opleiding kan je ook af en toe vanuit huis uit werken. Je komt te werken in een klein team (3 personen) en rapporteert aan de Manager Operations & Logistics NL.

Vereisten

  • Je bent open, sociaal, en staat sterk in je schoenen.
  • Je hebt minimaal MBO werk- en/of denkniveau en ruime werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en een echt organisatietalent.
  • Je bent sociaal vaardig en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.
  • Je bent oplossingsgericht, bent hands-on en denkt graag mee.
  • Je werkt graag met computers en bent snel op weg met nieuwe programma’s.
  • Je hebt een brede interesse, bij TBAuctions veilen wij namelijk echt alles.
  • Je bent goed in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, laptop, iPhone, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.  


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 593 925 85. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)

of