Skip to content

Accountmanager (BVA Auctions)

Nederland, Utrecht, Amersfoort€ 3.500 - € 4.500Sales

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een volgende stap in je loopbaan en zoek je een ondernemende en commercieel verantwoordelijke rol binnen een boeiende industrie?! Als accountmanager binnen BVA krijg je de kans om je verder te ontwikkelen tot eindverantwoordelijke van een aantal accounts en je te specialiseren tot category specialist binnen ons totaal aanbod. De uitdaging van de combinatie tussen het beheren van relaties en het kunnen dromen van data binnen jouw verantwoordelijke categorieën is uiteindelijk doorslaggevend voor je succes.


We zoeken iemand die bereid is om met de organisatie mee te groeien en de uitdaging aan te gaan om binnen BVA Auctions ondernemend succesvol te zijn.


Als accountmanager bij BVA Auctions ben je verantwoordelijk voor een aanvoer van producten op ons platform. Je werkt nauw samen met jouw relaties om de beste manier te vinden om hun veilingen te optimaliseren. Dit kan inhouden dat je parameters zoals veilingopbrengst, samenstelling van de veilingen, en kwaliteit op het platform aanpast. Op de hoogte bent van alle data en trends binnen jouw domein. Daarnaast ben je actief in het werven van nieuwe opdrachtgevers, het creëren van nieuwe kansen en samenwerken met je huidige opdrachtgevers om de resultaten naar een hoger niveau te brengen.


Dit is een uitdagende functie waarin je je creativiteit en probleemoplossend vermogen kunt gebruiken om een positieve invloed op ons bedrijf te hebben. Als je enthousiast bent over werken in een snelle omgeving en een interesse hebt in de platform industrie, dan is dit de baan voor jou!


Aan welke taken en verantwoordelijkheden kun je nog meer denken?

Acquisitie: organiseren van acquisitie-activiteiten om nieuwe relaties te werven en bestaande opdrachtgevers te behouden w.o.

 • Actief op zoek gaan naar nieuwe relaties om het aanbod op het platform uit te breiden.
 • Uitwerken en opzoeken van kansen die nieuwe proposities kunnen realiseren.
 • Maken van verschillende marktanalyses binnen branches om zo goed mogelijk jouw doelgroep te bepalen.

Commerciële activiteiten: verrichten van activiteiten rondom met name relatiebeheer en optimalisatie van opdrachtgevers.

 • Maken van ambitieuze en gedetailleerde accountplannen.
 • Beheren van een portefeuille van bestaande opdrachtgevers (relatiebeheer).
 • Waarborgen van goede kwaliteit op het platform.
 • Overzicht creëren van de verschillende resultaten en tijdig gesprekken inplannen om bij te sturen waar nodig.

Administratie: voeren van een nauwkeurige administratie en bijhouden/analyseren van data

 • Administreren van (eigen) activiteiten in het CRM-pakket.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Naast een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een leaseauto, een laptop, een iPhone, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.

Vereisten

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent een ervaren sales professional met aantoonbare commerciële successen.
 • Je bent analytisch sterk en zet in op langdurige partnerships
 • Je bent gedreven om het maximale eruit te halen en denkt in kansen.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je werkt planmatig en gestructureerd.
 • Je bent gewend zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je bent assertief en gericht op het zelfstandig oplossen van problemen.


Dit is BVA Auctions

Bij BVA Auctions geloven we dat niets van waarde verloren mag gaan. Daarom zorgen we dat gebruikte en ongebruikte goederen een 2e kans krijgen. Met de hoofdmerken BVA Auctions en Troostwijk Veilingen veilen wij bijna 2 miljoen items (kavels) per jaar over de hele wereld. Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen voor de toekomst. Wij zijn een tech bedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. Wij zijn gefascineerd door technologie, met een voorliefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij die drive? Welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!


Wij geloven dat online veilen de toekomst van de handel is, en we zijn vastbesloten om het grootste online veilingbedrijf van Europa te worden. Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving, waar je de kans krijgt om een echte impact te hebben op de groei van ons bedrijf.


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 0659392585. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of