Skip to content

Accountmanager Metaal (BE)

RemoteBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, BelgiëSales

Functieomschrijving

"Accountmanagement bij Troostwijk is de perfecte combinatie van sales, relatiebeheer en projectmanagement waarbij je samenwerkt tot een oplossing."

Hoe ziet de job als accountmanager bij Troostwijk uit?

  • Netwerk uitbreiden: Je gebruikt je enthousiasme en verkoopvaardigheden om ons opdrachtgeversnetwerk in de metaalbranche uit te breiden. Je krijgt nieuwe opdrachten, richt je op verkopen en verwerven van nieuwe veilingprojecten, het aangaan van jarenlange samenwerkingen, het afsluiten van contracten en het vergroten van onze naamsbekendheid.
  • Relaties onderhouden: Je onderhoudt relaties met bestaande en nieuwe klanten.


Wie ben jij?

  • Met jouw kennis van zowel commerciële als operationele zaken, ben je een waardevolle gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als collega's.
  • Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van offertes tot opdrachten en de uitvoering van projecten en contracten, en fungeert bovendien als projectmanager voor veilingen.
  • Je hebt geen schrik om ook zelf aan prospectie te doen & zo nieuwe klanten binnen te halen.


‘’Accountmanagement bij Troostwijk vereist niet alleen het verkopen van producten of diensten, maar ook het samenwerken met klanten om een oplossing te vinden die aan hun specifieke behoeften voldoet.''


Vereisten

  • Je hebt reeds een eerste ervaring in een functie met een vergelijkbare dynamiek, een netwerk in de metaal sector is een plus;
  • Je bent handig met MS Office en hebt ervaring met CRM-pakketten.
  • Je bent gedreven om het maximale eruit te halen;
  • Je bent proactief en hebt een ondernemende instelling;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans, je bent dan ook werkzaam over heel België.


Wat bieden wij jou?

Troostwijk Auctions is deel van de TBAuctions groep en richt zich voornamelijk op de industriële sector. We willen binnen onze onderneming de metaalbranche uitbreiden.

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze accountmanager met een passie voor metaal? Dan is deze vacature in België de perfecte match voor jou.


Er wordt jou een niet-alledaagse job aangeboden, namelijk in een veilinghuis. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig te werken en zo je eigen stempel te drukken in de organisatie. Troostwijk is een hecht team waar je zeker en vast geen nummertje zal zijn. Daarnaast is naast hard werken ook ruimte voor plezier. Dit allemaal gaat gepaard met aangenaam loonpakket aangevuld met tal van extra voordelen: Maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, wagen met tankkaart, iPhone, iPad, laptop,…


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Lisa Maenhout beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen +32 471 63 15 32. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of