Skip to content

Business Controller

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamFinance

Functieomschrijving

Waar ga je werken?

De afdeling Group Finance werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en bestaat uit verschillende afdelingen zoals: Business Control, Financial Control & Reporting, Risk Management, Treasury en Accounting. Door de recente overnames en de te verwachten toekomstige overnames willen we de afdeling Business Control verder versterken met een Business Controller. Je komt terecht in een relatief klein team waarin je veel verantwoordelijkheid & zelfstandigheid krijgt om aan een breed scala van onderwerpen bij te dragen.


Wat ga je doen?

De business controller zit op een centrale positie in de organisatie om alle betrokken partijen te voorzien van financiële, strategische en operationele analyses & inzichten. Daarnaast is er een ondersteunende rol in het opstellen van de managementrapportages richting Board, Management en aandeelhouder. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Ondersteunen bij het meerjarig- en het jaarlijks budget en de maandelijkse forecasting.
 • Ad hoc (investerings-)analyses maken en ondersteunen bij het realiseren van de bedrijfsstrategie door proactieve sturing op KPI’s.
 • Initiëren van bruikbare managementinformatie om strategische keuzes te ondersteunen.
 • Sparringpartner van de organisatie.
 • Maandelijks analyseren en verklaren van gerapporteerde cijfers door strategie & KPI's.
 • Maandelijkse rapportages aan Board voorzien van analyses & inzichten.
 • Het opstellen, toetsen en financieel onderbouwen van businesscases.
 • Het continue verbeteren van operationele processen en controls.

Vereisten

 • Je hebt een afgemaakte bedrijfseconomische opleiding op wo-niveau;
 • Je hebt tenminste 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen consultancy;
 • Je bent analytisch sterk en in staat om het grotere geheel te overzien;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt professionele zelfstandigheid, bent proactief en oplossingsgericht.
 • Je bent sterk in Excel en PowerPoint & hebt affiniteit met BI-tools zoals PowerBI.

Doordat TBAuctions snel groeit, veel overnames doet en volop in ontwikkeling is, is het belangrijk dat je goed gedijt in een snel veranderende omgeving waarin flexibiliteit vereist is.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende, innovatieve en snel groeiende organisatie. Behalve een competitief salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, een bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Dit is TBAuctions

TBAuctions is een techbedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. Wij vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste merken BVA Auctions en Troostwijk Veilingen en onze recente overnames Vavato en British Medical Auctions organiseren we over de hele wereld vele duizenden online veilingen per jaar. De afgelopen jaren is er aanzienlijk geïnvesteerd in een modern schaalbaar platform, Atlas genoemd, waarop alle merken geleidelijk aangesloten worden.

Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij deze drive en wil je werken bij een bedrijf dat de ambitie en de slagkracht heeft om het grootste online veilingbedrijf van Europa wil worden? Je bent welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 593 925 85. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of