Skip to content

Business Controller (TBAuctions)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamFinance

Functieomschrijving

TBAuctions is een tech-bedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. Wij vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste merken BVA Auctions en Troostwijk Veilingen en onze recente overnames Vavato en British Medical Auctions organiseren we over de hele wereld vele duizenden online veilingen per jaar. De afgelopen jaren is er aanzienlijk geïnvesteerd in een state-of-the-art schaalbaar platform, Atlas genoemd, waarop alle merken geleidelijk aangesloten worden.

Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij deze drive en wil je werken bij een bedrijf dat de ambitie en de slagkracht heeft om het grootste online veilingbedrijf van Europa wil worden? Je bent welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!


Waar ga je werken?

De afdeling Group Finance werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en bestaat uit verschillende afdelingen zoals: Business Control, Financial Control & Reporting, Risk Management, Treasury en Accounting. In verband met de recente overnames en de te verwachten toekomstige overnames willen we de afdeling Business Control verder versterken met een Business Controller die rechtstreeks aan de Senior Business Controller gaat rapporteren. Je komt terecht in een relatief klein team waarin je veel verantwoordelijkheid & zelfstandigheid krijgt om aan een breed scala van onderwerpen bij te dragen.


Wat ga je doen?

De business controller zit op een centrale positie in de organisatie om alle stakeholders te voorzien van financiële, strategische en operationele analyses & inzichten. Daarnaast is er een ondersteunende rol in het opstellen van de managementrapportages richting Board, Management en aandeelhouder. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Ondersteunen bij het meerjarig- en het jaarlijks budget en de maandelijkse forecasting.

 • Ad hoc (investerings-)analyses maken en ondersteunen bij het realiseren van de bedrijfsstrategie door proactieve sturing op KPI’s.

 • Initiëren van bruikbare managementinformatie om strategische keuzes te ondersteunen.

 • Sparringpartner van de organisatie.

 • Maandelijks analyseren en verklaren van gerapporteerde cijfers aan de hand van

  strategie & KPI's.

 • Maandelijkse rapportages aan Board voorzien van analyses & inzichten.

 • Het opstellen, toetsen en financieel onderbouwen van business cases.

 • Het continue verbeteren van operationele processen en controls.

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op WO niveau.
 • Je hebt tenminste 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen consultancy.
 • Je bent analytisch sterk en in staat om het grotere geheel te overzien.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt professionele zelfstandigheid, bent proactief, flexibel en oplossingsgericht.
 • Je hebt relevante ervaring met MS Office & affiniteit met BI tools zoals PowerBI.
 • Doordat TBAuctions snel groeit, veel overnames doet en volop in ontwikkeling is, is het belangrijk dat je goed gedijt in een snel veranderende omgeving waarin flexibiliteit vereist is.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende, innovatieve en snel groeiende organisatie. Behalve een competitief salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, een bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op 06 166 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie! 


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!


of