Skip to content

Campaign Marketeer (Troostwijk Auctions)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamMarketing

Functieomschrijving

Hoe promoot je een online veiling van een Boeing 737 in Duitsland? Wat wordt de boodschap voor luxe sportauto’s in België of militaire voertuigen uit Nederland? Wat doe je als jouw veiling van houten paardenstallen in Zweden niet goed loopt of als het aantal bieders van de diamantveiling tegenvalt? Interessante vragen? Dan komen we graag in contact met jou!

Als Campaign Marketeer binnen het Bidder Marketing team ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketing campagnes voor de werving van kopers op ons internationale veilingplatform. Daarbij werk je nauw samen met directe collega’s uit het biddermarketingteam en diverse afdelingen binnen Troostwijk Auctions.


 • Je ontwikkelt online campagnes voor de (niche) veilingen op ons platform.
 • Je ontwikkelt offline campagnes, zoals print advertenties en flyers.
 • Je monitort jouw veilingen en stuurt bij waar nodig.
 • Je ondersteunt onze buitenlandse vestigingen bij hun marketingactiviteiten.
 • Je maakt analyses van het verloop van je veilingen en trekt daar lessen uit voor de volgende.


Dit is Troostwijk Auctions

Bij Troostwijk zijn we ervan overtuigd dat alles waarde heeft. We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld online bij elkaar. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste b2b online veilinghuis. Waarde draait bovendien om mensen. Om vertrouwen. Welkom bij Troostwijk Auctions!

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van (online) marketing/communicatie.
 • Je hebt een tot drie jaar relevante werkervaring in een (online) marketing functie.
 • Je hebt kennis van en ervaring met SEA, SEO, Social ads, Google (display) advertising en analytics.
 • Je bent innovatief, initiatiefrijk en oplossingsgericht.
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels).
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt campagnes data gedreven optimaliseren en bijsturen.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een laptop, een iPhone, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op 06 166 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!

of