Skip to content

Communicatiespecialist

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandCommunicatie

Functieomschrijving

Wil jij jouw communicatievaardigheden inzetten om de interne communicatie van een snelgroeiende, internationale organisatie te verbeteren? Ben je een meester in het schrijven van wervende content, het aansturen van internationale projectteams en wil je graag een bijdrage leveren aan het realiseren van onze missie "nothing of value should be lost"? Ben jij de persoon die onze corporate communicatie naar een hoger niveau tilt? Dan is de functie van Communicatiespecialist bij TBAuctions in Amsterdam wellicht iets voor jou! 


Jouw plek

Ben je op zoek bent naar een uitdaging en de mogelijkheid om zelfstandig te werken en een impact te maken, dan is TBAuctions wel de perfecte plek voor jou. Bij ons kom je terecht in een functie waarbij je samen met andere afdelingen het meeste werk vanaf de grond af aan gaat opbouwen. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om te innoveren en te creëren. Als jij iemand bent die graag doorpakt en initiatief toont, dan zul je bij TBAuctions volop kunnen bijdragen aan ons succes en een verschil kunnen maken.


Wat ga je doen?

Als Communicatiespecialist bij TBAuctions ben je verantwoordelijk voor de corporate communicatie, met de nadruk op interne communicatie. Je neemt regie over het uitdragen van onze hoofdprogramma's zoals Strategie, ESG, HR (Employer branding) en Product. Jij zorgt ervoor dat de content productie is geborgd en dat onze 'owned channels' up-to-date blijven. Daarnaast zet je internationale projecten op om de betrokkenheid van onze medewerkers bij de verschillende labels te verhogen. En verder?

 • Je faciliteert de internationale labels in het verbeteren van hun eigen interne communicatie.
 • Je beheert en standaardiseert interne communicatieprocessen, samen met IT. Denk hierbij aan het intranet en onze onboarding app.
 • Je werkt samen met HR aan het opzetten en uitvoeren van onderzoek naar onder andere de betrokkenheid van onze 900+ medewerkers bij onze missie.
 • Je organiseert events op group level.
 • Je bedenkt creatieve campagnes en voert deze uit.
 • Je bewaakt het merkbeleid van TBAuctions.

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en beschikt over enkele jaren aantoonbare relevante werkervaring in een internationale omgeving
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
 • Je kunt goed samenwerken, met mensen uit verschillende niveaus en culturen binnen de TBAuctions groep.
 • Je bent een uitstekende planner en organisator en in staat om scherpe communicatiedeadlines te halen.
 • Je hebt kennis van en ervaring met verschillende mediakanalen en communicatietechnieken.
 • Je beschikt over analytisch inzicht en een probleemoplossend vermogen.
 • Je bent proactief en creatief.
 • Je bent strategisch onderlegd, en vooral tactisch en operationeel ingesteld.

Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een goed salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Dit is TBAuctions

TBAuctions (TBA) is een toonaangevend bedrijf op het gebied van online veilingplatforms dat in 2018 ontstond toen Troostwijk Auctions en BVA Auctions hun activiteiten fuseerden. De organisatie is actief in 10 Europese landen met bijna € 1 miljard veilingomzet, en ongeveer 900 medewerkers. TBAuctions opereert onder meerdere merken waaronder Troostwijk, Vavato, Klaravik, Auksjonen en BMA. Het state-of-the-art online platform van TBAuctions veilt goederen en onroerend goed in opdracht van onder andere handelaren, industriële bedrijven, leasemaatschappijen, banken en overheden.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 811 62 381. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of