Skip to content

Customer Service Professional (BVA Auctions)

Nederland, Utrecht, AmersfoortCustomer Service

Functieomschrijving

De klantenservice van BVA Auctions is geen doorsnee service center. Binnenkomende vragen van onze klanten worden grotendeels door ons team beantwoord, wat betekent dat jouw werk voornamelijk bestaat uit het oplossen van problemen en het behandelen van klachten. Daar komt nog bij dat je voor een goede oplossing vaak de medewerking van de aanbrengers in de veilingen nodig hebt. Je moet dus de situatie helder krijgen en een objectieve analyse maken, maar ook de partners van BVA Auctions van het belang van deze oplossing overtuigen. Niet bepaald het oplezen van een script van je scherm dus.

Overigens komen de reacties van klanten via telefoon, chat en e-mail binnen, dus moet je zowel schriftelijk als verbaal je mannetje staan.

Het werkaanbod op de klantenservice kan sterk fluctueren, daarom verwachten we een flexibele instelling. Daarnaast werk je eens in de week een late dienst tot 8 uur ’s avonds. 


Dit is BVA Auctions

BVA Auctions is een toonaangevend online consumenten veilingplatform. Maandelijks veilen we meer dan 146.000 kavels in ruim 500 veilingen. Ons aanbod komt o.a. uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten. Het varieert van consumenten elektronica, mode, woninginrichting, bouwproducten, kunst & antiek tot auto’s, jachten en huizen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. retailer, e-shops, handelaren, particulieren, banken en overheid.

De meer dan 2,3 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 5 miljoen website bezoeken per maand vormen de basis van ons succes. Met data, technologie en de niet aflatende inzet van circa 150 medewerkers werken we aan onze verdere groei. Nuchterheid, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en gedrevenheid typeren de cultuur van BVA.

Vereisten

Om de complexiteit van problemen en klachten te kunnen begrijpen heb je minimaal MBO werk- en denkniveau nodig. Daarnaast beschik je over vaardigheden waar de Customer Service Professional niet zonder kan: je kan blind typen, kan makkelijk met computersystemen overweg, kan foutloos Nederlands spreken en schrijven en je hebt een prettige telefoonstem. Dat je je ook goed kunt uitdrukken in het Engels heeft de voorkeur. Beheersing van Frans of Duits is helemaal mooi.  


  • Je vindt het leuk om klanten en je collega’s te helpen.
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring met werken op de klantenservice of in een callcentre.
  • Je bent een afmaker en houdt er niet van als een klantvraag onnodig lang onbeantwoord blijft.
  • Je wordt niet snel van je stuk gebracht en bent stressbestendig.
  • Je begrijpt dat je soms ook af moet wijken van de processen om de klant goed te helpen.
  • Energiek / enthousiast (i.v.m. leiden van de stand-up en het enthousiasmeren / aansporen van het team om doelen te halen);
  • Je bent leergierig.
  • Je bent communicatief vaardig, zowel face to face, schriftelijk als telefonisch met klanten, teamleden en stakeholders.


Wat bieden wij jou?

Een mooie zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Heb je nog vragen? 

Onze recruiter Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kan haar bellen of WhatsAppen op 06 166 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!   

  

(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)

of