Skip to content

Facilitair medewerker / receptionist(e) (24-32 uur)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandFacilities

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarbij je het hart bent van de interne organisatie? Wil je een verschil maken door het efficiënter en effectiever maken van administratieve processen? Als Facilitair Medewerker / Receptionist(e) ben je verantwoordelijk voor het beheren van administratieve taken, het afhandelen van correspondentie en het beheer van de inventaris. Door te werken aan verbetering en standaardisatie van werkzaamheden, draag je bij aan een soepel functionerende organisatie.


Waar ga je werken?

Als Facilitair medewerker / receptionist(e) van TBAuctions is het jouw verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de goede gang van zaken op het hoofdkantoor in Amsterdam. Bovendien ben je het visitekaartje van het bedrijf. In het team, bestaande uit een Officemanager en een Facilitair medewerker, rapporteer je aan de Executive Business Partner van TBAuctions. In deze functie zul je er in belangrijke mate toe bijdragen dat onze organisatie vlot en doeltreffend draait.

Vereisten

Wat neem je mee?

  • Je bent een spin in het web, neemt makkelijk verschillende verantwoordelijkheden op je;
  • Je hebt sociale en communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van in- en externe contacten;
  • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het overdragen van informatie en het verzorgen van correspondentie;
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je bent handig met een computer (o.a. MS Office) voor het verwerken van informatie, het maken van overzichten en bestandsbeheer;
  • Je bent nauwkeurig;
  • Je bent slagvaardig om met de beschikbare middelen en mensen doelen te bereiken (hands-on mentaliteit).

Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een laptop, een iPhone, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Ook hebben we oog voor een gezonde manier van werken! Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met plezier.


Dit is TBAuctions

Bij TBAuctions geloven we dat niets van waarde verloren mag gaan. Daarom zorgen we dat gebruikte en ongebruikte goederen een 2e kans krijgen. Met de hoofdmerken BVA Auctions en Troostwijk Veilingen veilen wij bijna 2 miljoen items (kavels) per jaar over de hele wereld. Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen voor de toekomst. Wij zijn een tech bedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. Wij zijn gefascineerd door technologie, met een voorliefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij die drive? Welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!

Wij geloven dat online veilen de toekomst van de handel is, en we zijn vastbesloten om het grootste online veilingbedrijf van Europa te worden. Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving, waar je de kans krijgt om een echte impact te hebben op de groei van ons bedrijf.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 811 62 381. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  

of