Skip to content

Financial Controller

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamFinancial Control & Reporting

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière bij een internationaal bedrijf dat constant groeit door het consolideren van andere bedrijven? Wil je werken in een persoonlijke en kleine groep waar jouw ontwikkeling en groei als professional centraal staan? Voel jij je ook aangetrokken tot onze missie waarbij we ervoor zorgen dat niets van waarde verloren gaat? Dan is de functie van Financial Controller bij TBAuctions in Amsterdam een geweldige match voor jou! Bij ons zul jij een belangrijke rol spelen in het consolideren van bedrijven, het opstellen van relevante groepsrapportages, het uitvoeren van diepgaande analyses en controles, en het ondersteunen van het team bij diverse taken. Wij zijn een enthousiast team dat er alles aan zal doen om jou te helpen groeien als financieel professional in een internationale bedrijfsomgeving.


Waar ga je werken?

De afdeling Group Finance werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en bestaat uit verschillende teams, zoals: Financial Control & Reporting, Business Control, Treasury en Shared Services. In verband met de recente acquisities en de te verwachten toekomstige acquisities willen we de afdeling Financial Control & Reporting versterken met een Junior Controller.


Jouw leertraject

Onze afdeling Group Finance biedt een unieke kans voor onder andere iemand die tot nu toe in een boekhoudkundige functie heeft gewerkt en zich wil ontwikkelen tot controller óf iemand die net de eerste stappen heeft gemaakt als controller. Als Junior Controller zal je nauw samenwerken met onze ervaren senior financial controllers, Tom of Marco. Zij zullen jou begeleiden en opleiden in het werken met onze systemen, het opbouwen van contacten en het consolideren van een groot aantal entiteiten in één overzichtelijke rapportage. Je gaat direct training on the job krijgen en zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kunnen gaan met de taken die bij de functie horen en hierdoor. Hierdoor lever je snel een belangrijke bijdrage aan de groei van de afdeling. Dit is een uitdagende functie die een mooie volgende stap kan zijn in jouw carrière als financieel professional.


Wat ga je doen?

Als Controller draag je bij aan relevante groepsrapportages, verricht je gedegen analyses en controles en ondersteun je bij overige werkzaamheden van het team. Je komt in een ervaren team dat jou graag helpt in je ontwikkeling tot financieel professional. Je gaat onder andere de volgende werkzaamheden verrichten:

 • Verzamelen en verwerken van maand- en jaarcijfers van onze internationale groepsmaatschappijen;
 • Analyses en controles ter borging van juiste en volledige afsluitingsprocessen;
 • Bijdragen aan het consolidatieproces en de voorbereiding van de managementrapportages;
 • Bijdragen aan het opstellen van geconsolideerde en enkelvoudige jaarrekeningen en belastingaangiften;
 • Ondersteunen in het beheer van de bedrijfsverzekeringen;
 • Participatie in diverse projecten en ad-hoc-werkzaamheden.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en minimaal een financiële mbo4 diploma.
 • Je hebt circa 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een internationale omgeving;
 • Je bent analytisch en conceptueel sterk, kunt denken in journaalposten en bent gewend te werken in een digitale omgeving;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent een teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken, en je bent hands-on, proactief, klantgericht en oplossingsgericht;
 • Je bent handig met Excel en accountingsystemen. Kennis van Exact Online en Lucanet is een pre.


Wat kun je verwachten?

Een afwisselende functie binnen een ondernemende, innovatieve en snel groeiende organisatie. Behalve een prima salaris bieden we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering, 25 vakantiedagen, bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor, die jou zullen helpen in je verdere ontwikkeling. Voldoende mogelijkheden voor flexibel werken.


Dit is TBAuctions

TBAuctions is een techbedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. Wij vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste Nederlandse merken Troostwijk Veilingen én onze recente internationale acquisities organiseren we over de hele wereld vele duizenden online veilingen per jaar. Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij deze drive en wil je werken bij een bedrijf dat de ambitie en de slagkracht heeft om het grootste online veilingbedrijf van Europa wil worden? Je bent welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!

of