Skip to content

Intern Accountmanager

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales

Functieomschrijving

"Onze afdeling wordt aangedreven door samenwerking met collega's, een positieve sfeer en een afwisselende werkomgeving."


Ben jij op zoek naar een uitdagende en boeiende rol als Intern Accountmanager voor onze veilingen? Wil je jouw carrière boosten in een bedrijf met een duurzaam karakter? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons enthousiaste team van 15 collega's werkt samen met de ambitie om te excelleren en een positieve sfeer te creëren. Doe jij mee en word je deel van deze gedreven groep?


We zijn op zoek naar een proactieve en veelzijdige Intern Accountmanager in Amsterdam die deel uitmaakt van het Sales Team Nederland. In deze rol zul je samenwerken met onze Accountmanagers als het primaire contactpunt voor onze opdrachtgevers. Samen met je accountmanager ben je verantwoordelijk voor het goed neerzetten en begeleiden van de veiling. Je zal verantwoordelijk zijn voor het coördineren van de veilingen. Daarnaast zul je nauw samenwerken met interne afdelingen, zoals site management, marketing, online veiling management, customer service en administratie om het gehele veilingproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. 


Wat ga je doen?

Als Intern Accountmanager werk je vanuit ons kantoor in Amsterdam. Je speelt een belangrijke rol in het onderhouden van warme klantrelaties met jouw opdrachtgevers, ondernemers en (grote) bedrijven. Je bent een teamspeler die zich thuis voelt in een drukke en snel veranderende omgeving en weet prioriteiten te stellen om tevreden opdrachtgevers te behouden. We zijn een industrieel veilinghuis waardoor we werken voor opdrachtgevers uit de metaal, hout, transport, food, pharma sectoren.


Hoe zit het met doorgroeimogelijkheden en training?

De organisatie biedt groeimogelijkheden, zoals de kans om door te stromen naar een functie als accountmanager. Bij aanvang van het werk zal er een uitgebreide inwerkperiode zijn, waarbij je wordt toegewezen aan een buddy die je zal begeleiden en ondersteunen. Je zult een handboek ontvangen en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen om je op je gemak te voelen en efficiënt te kunnen werken.


Kan ik hybride werken?

Op dinsdag en donderdag werken we als geheel team op kantoor. Voor de overige dagen is thuiswerken gebruikelijk. Tijdens de inwerkperiode vragen we om zo veel mogelijk aanwezig te zijn op kantoor (5 dagen).


Vereisten

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol, verkoopgericht of administratief
  • Je trekt de lijnen uit en bewaakt de voortgang van het proces
  • Je hebt organisatietalent, communiceert helder en efficiënt
  • Je bent gericht op resultaten en stuurt jezelf en anderen aan op de afgesproken doelen
  • Je werkt gestructureerd en let op details
  • Je bent handig met MS Office en hebt ervaring met CRM-pakketten
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, iPhone, laptop, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor. 


Dit is Troostwijk

Bij Troostwijk Auctions draait alles om waarde. Wij zijn er van overtuigd dat alles waarde heeft. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Dit is precies wat Troostwijk doet. We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld online bij elkaar. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste b2b online veilinghuis, o.a. van industriële machines. Waarde draait bovendien om mensen. Om vertrouwen. Welkom bij Troostwijk Auctions! Al sinds 1930 de vertrouwde naam in de markt.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 593 925 85. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of