Skip to content

Intern Accountmanager Real Estate

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandReal Estate

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en boeiende rol als Intern Accountmanager voor onze vastgoedveilingen? Krijg jij energie van precies en gestructureerd werken, maar kun je wel met de nodige dynamiek omgaan? Ben jij nieuwsgierig naar wat er speelt zodat je het overzicht kan bewaren, maar is het moeilijk om jou gek te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons enthousiaste team van vijf professionals werkt nauw samen met de ambitie om te excelleren en het beste uit elkaar en de markt te halen. Doe jij mee en word je deel van deze gedreven groep?


We zijn op zoek naar een proactieve en veelzijdige Intern Accountmanager in Amsterdam die deel uitmaakt van het Real Estate Team Nederland. In deze rol zul je samenwerken met onze Accountmanagers als het primaire contactpunt voor onze opdrachtgevers en klanten. Samen met de accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het goed neerzetten en begeleiden van de veiling. Je bent een spin in het web en houdt je bezig met diverse taken om het gehele veilingproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en af te ronden.


Wat ga je doen?

Als Intern Accountmanager (IAM) voor de afdeling Real Estate ben je het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en klanten. De IAM verwerkt nieuwe opdrachten tot een complete veiling, waarbij afstemming met betrokken partijen een belangrijk onderdeel is. Je begeleidt, samen met de Accountmanager en Marketeer, binnengekomen opdrachten van begin tot eind met als doel tot een zo hoog mogelijke opbrengst te komen. De voornaamste focus liggen op de planning, inzetten van basismarketing en customer service, waarbij je ook het financiële aspect in de gaten houdt. Best veelomvattend dus!


Hoe zit het met ontwikkeling en training?

De organisatie biedt verschillende ontwikkelmogelijkheden en je kan gebruik maken van diverse trainingen. Bij aanvang van het werk zal er een uitgebreide inwerkperiode zijn, waarbij je wordt toegewezen aan een buddy die je zal begeleiden en ondersteunen. Je zult een handboek ontvangen en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen om je op je gemak te voelen en efficiënt te kunnen werken.


Kan ik hybride werken?

Op maandag en donderdag werken we in de regel op kantoor, hetzelfde geldt voor de dagen waarop we veilingen organiseren. Voor de overige dagen is thuiswerken mogelijk. Tijdens jouw inwerkperiode vragen we om zo veel mogelijk aanwezig te zijn op kantoor.

Vereisten

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol, verkoopgericht of administratief
  • Je zet de lijnen uit en bewaakt de voortgang van het proces en zorgt ervoor dat zaken tijdig gerealiseerd worden
  • Je werkt gestructureerd, met oog voor details en bewaakt kritieke deadlines van dossiers
  • Je bent resultaatgericht; je stuurt jezelf en anderen aan op de afgesproken doelen.
  • Je communiceert helder en doeltreffend
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
  • Je bent, bij voorkeur, fulltime beschikbaar.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een laptop, iPhone en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor. 


Dit is TBAuctions

TBAuctions (TBA) is een toonaangevend bedrijf op het gebied van online veilingplatforms dat in 2018 ontstond toen Troostwijk Auctions en BVA Auctions hun activiteiten fuseerden. De organisatie is actief in 10 Europese landen met bijna € 1 miljard veilingomzet, en ongeveer 900 medewerkers. TBA opereert onder meerdere merken waaronder Troostwijk, Vavato, Klaravik, Auksjonen en BMA. Het state-of-the-art online platform van TBA veilt goederen en onroerend goed in opdracht van onder andere handelaren, industriële bedrijven, leasemaatschappijen, banken en overheden.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 811 62 381. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!

of