Skip to content

Intern Accountmanager (Troostwijk Auctions)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales

Functieomschrijving

Bij Troostwijk Auctions draait alles om waarde. Wij zijn er van overtuigd dat alles waarde heeft. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Dit is precies wat Troostwijk doet. We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld online bij elkaar. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste b2b online veilinghuis, o.a. van industriële machines.

Waarde draait bovendien om mensen. Om vertrouwen. Welkom bij Troostwijk Auctions! Al sinds 1930 de vertrouwde naam in de markt.


We zijn op zoek naar een hands-on Intern Accountmanager. Je bent lid van het Sales Team Nederland en rapporteert aan de Manager Sales. Hou jij van een hectische en dynamische omgeving? Weet jij alle ballen in de lucht te houden? Krijg jij een kick van tevreden opdrachtgevers? Ben jij goed in het onderhouden van klantrelaties? Vanuit ons kantoor in Amsterdam hou jij de focus op de klantgroep: handelaren, ondernemers en grote bedrijven.


Wat ga je doen?

Jij bent de spin in het web. Samen met de Accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. De Intern Accountmanager verzorgt verschillende commerciële activiteiten, verstuurt offertes en regelt de planning van veilingen in overleg met de opdrachtgever. Daarnaast werk je intensief samen met alle interne afdelingen om het gehele veilingproces optimaal te laten verlopen. Denk hierbij aan de afdeling site management, marketing, online veiling management, customer service en administratie.

Vereisten

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur administratief/commerciële richting.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol, bijvoorbeeld Sales Support.
  • Je zet de lijnen uit en bewaakt de voortgang van het proces.
  • Je hebt organisatietalent, communiceert helder en doeltreffend.
  • Je bent resultaatgericht: je stuurt jezelf en anderen op de afgesproken doelen.
  • Je werkt heel gestructureerd en hebt ook oog voor details.
  • Je bent handig met MS Office en hebt ervaring met CRM-pakketten.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.  


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 5939 2585. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)

of