Skip to content

Junior Accountmanager Metaal

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales

Functieomschrijving

"Accountmanagement bij Troostwijk is de perfecte combinatie van sales, relatiebeheer en projectmanagement waarbij je samenwerkt tot een oplossing."


Ben jij een enthousiaste en ambitieuze Junior Accountmanager met een passie voor metaal? Zoek je naar een functie waarin je jouw salesvaardigheden kunt combineren met het opbouwen van klantrelaties en het coördineren van projecten? Dan is de vacature van Junior Accountmanager bij Troostwijk Auctions in Amsterdam de perfecte match voor jou! Laat je enthousiasme en drive zien en grijp deze unieke kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen.


Wat ga je doen?

Als accountmanager bij Troostwijk Auctions in Amsterdam krijg je de kans om jouw enthousiasme en verkoopvaardigheden te gebruiken om ons opdrachtgeversnetwerk in de metaalbranche verder uit te breiden. Met slim netwerken en het krijgen van opdrachten, richt je je verkoopactiviteiten op het werven van nieuwe veilingprojecten, het aangaan van samenwerkingen, het afsluiten van contracten en het vergroten van onze naamsbekendheid. Je speelt ook een belangrijke rol in het onderhouden van goede relaties met onze bestaande opdrachtgevers.


Wat voor kwaliteiten neem je mee?

Met jouw kennis van zowel commerciële als operationele zaken, ben je een waardevolle gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als collega's. Je bent altijd op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen voor de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van offertes tot opdrachten en de uitvoering van projecten en contracten, en fungeert bovendien als projectmanager voor veilingen. Je hebt een uitstekende communicatievaardigheden die je inzet om zaken soepel te laten verlopen.


Wat kan ik verwachten aan trainingen en doorgroeimogelijkheden?

We zoeken iemand die een eerste of tweede stap zet in zijn of haar carrière. In deze functie bieden wij jou een uitgebreid trainingsprogramma en diverse mogelijkheden om te groeien. Je begint met het werken onder begeleiding van een ervaren collega in jouw specialistische gebied die jou begeleidt naar je volgende stap als Medior Accountmanager. Hierbij zul je klantrelaties opbouwen en jouw gebied versterken. Daarnaast bieden wij externe trainingen aan, waaronder diverse basistrainingen.

Er zijn veel carrièrepaden die je kunt volgen binnen deze functie, waaronder doorgroeien naar een senior rol of werken binnen andere afdelingen van het bedrijf. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en groeien in de veilingwereld.


Hoe ziet mijn werk eruit? Ben ik veel onderweg? Is het hybride werken?

Als Accountmanager bij Troostwijk Auctions, ben je een echte verkooptopper die geen kans onbenut laat om de beste strategieën te ontwikkelen voor zowel nieuwe als bestaande business. Samen met het marketingteam ga je aan de slag met het maken van een salesplan voor elke business unit. Hierbij gebruik je zowel interne als externe bronnen met markt- en klantgegevens om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en kansen. Je werkt nauw samen met de Europese Troostwijk kantoren en partners om de beste resultaten te bereiken.

Met 70% van je tijd onderweg, ben je continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de markt. Hierdoor kun je erop rekenen dat je altijd up-to-date bent en altijd met nieuwe ideeën komt. Je bent altijd welkom op ons kantoor in Amsterdam, maar het meeste werk kun je vanuit huis doen. Het is een boeiende en afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is!


"Accountmanagement bij Troostwijk vereist niet alleen het verkopen van producten of diensten, maar ook het samenwerken met klanten om een oplossing te vinden die aan hun specifieke behoeften voldoet.''

Vereisten

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met ervaring in een functie met een vergelijkbare dynamiek.
  • Je bent gedreven om een salesprofessional te worden.
  • Je bent handig met MS Office en hebt ervaring met CRM-pakketten.
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met de metaalwereld.
  • Je bent gedreven om het maximale eruit te halen.
  • Je hebt een ondernemende instelling en pioniersgeest; het glas is bij jou halfvol.
  • Je bent proactief en zelfstartend.
  • En ook charismatisch, enthousiast en gepassioneerd.
  • Daarnaast ben je in staat om kansen te creëren, te signaleren en deze optimaal te benutten.

Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Je werkt samen met de huidige Accountmanager Metaal die jou naar senior niveau begeleidt. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een leaseauto, iPhone, laptop, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor. 


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 593 925 85. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of