Skip to content

Klantenservicemedewerker Inbound

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.100 - € 2.600 per maandCustomer Service

Functieomschrijving

Leuke baan als Customer Service Professional bij TBAuctions in Amsterdam

Vind je in een wereld waar overconsumptie dreigt het belangrijk om de levensduur van elk product te verlengen? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast customer service team dat helpt bij het veilen van miljoenen producten per jaar? Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van zowel kopers als verkopers via telefonie, chat en e-mail.


Wat worden jouw taken?

  • Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van zowel kopers als verkopers via telefonie, chat en e-mail.
  • Je legt gevoerde gesprekken vast in het CRM-systeem.
  • Je onderhoudt dagelijks contact met verschillende partijen, zoals kopers, verkopers en transporteurs en andere afdelingen binnen TBAuctions

Vereisten

  • Je opleidingsniveau is minimaal MBO+
  • Je hebt ervaring met werken met klanten (bijv. klantenservice, winkel of horeca)
  • Je denkt positief-kritisch mee in het optimaliseren van onze processen.
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt een empathische aanpak en vind het leuk om problemen op te lossen.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, een andere Europese taal is een pre.
  • Je bent flexibel en bereid om 24-40 uur per week te werken, maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris van 2.100,00 - 2.600,00 hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.

Dit is TBAuctions

TBAuctions is een techbedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. Wij vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste merken BVA Auctions en Troostwijk Veilingen en onze recente overnames Vavato en British Medical Auctions organiseren we over de hele wereld vele duizenden online veilingen per jaar. De afgelopen jaren is er aanzienlijk geïnvesteerd in een modern schaalbaar platform, Atlas genoemd, waarop alle merken geleidelijk aangesloten worden.

Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij deze drive en wil je werken bij een bedrijf dat de ambitie en de slagkracht heeft om het grootste online veilingbedrijf van Europa wil worden? Je bent welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 593 925 85. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  

of