Skip to content

Klantenservicemedewerker Outbound

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.100 - € 2.600 per maandCustomer Service

Functieomschrijving

''Geen dag is hetzelfde bij ons, dankzij ons voortdurend wisselende aanbod van veilingen.''

Vind je in een wereld waar overconsumptie dreigt het belangrijk om de levensduur van elk product te verlengen? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast customer service team dat helpt bij het veilen van miljoenen producten per jaar? Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling en internationale uitdagingen? Als Customer Service Professional Outbound ben je verantwoordelijk voor het nabellen van onze bieders om hen te verifiëren (monitoring) en om hen er aan te herinneren dat ze een veiling hebben gewonnen die ze nog betalen moeten.  Je werkt in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving met een team van enthousiaste collega's.


Wat worden jouw taken?

  • Je benadert bieders proactief, telefonisch of per e-mail, om te verifiëren dat we met een betrouwbare bieder van doen hebben; je bent eigenlijk de online veilingmeester voor de veilingen die je in de gaten houdt.
  • Ook benader je onze hoogste bieders proactief om te zorgen dat betalingen tijdig binnenkomen.
  • Je denkt positief-kritisch mee in het optimaliseren van onze processen.
  • Je werkt samen met andere afdelingen binnen Troostwijk, zoals Finance, Accountmanagement en Customer Service.

Vereisten

  • Ervaring in een vergelijkbare rol is een pré.
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent zelfverzekerd, stressbestendig en hebt het vermogen om situaties te relativeren.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Duits of Frans is een pluspunt.
  • Je bent flexibel en kunt in overleg 24-40 uur per week werken tussen 08:00 en 23:00 uur, waarvan minimaal 1 avond tot 23:00 (vanuit huis).

Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris van 2.300 - 2.600 hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; een laptop van de zaak, 25 vakantiedagen, een mooie bonusregeling, opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. De mogelijkheid om vanuit huis te werken, iig als je buiten kantoor tijden werkt. Ons kantoor is prima te bereiken met het OV.


Dit is TBAuctions

TBAuctions is een techbedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. Wij vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste merken BVA Auctions en Troostwijk Veilingen en onze recente overnames Vavato en British Medical Auctions organiseren we over de hele wereld vele duizenden online veilingen per jaar. De afgelopen jaren is er aanzienlijk geïnvesteerd in een modern schaalbaar platform, Atlas genoemd, waarop alle merken geleidelijk aangesloten worden.

Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij deze drive en wil je werken bij een bedrijf dat de ambitie en de slagkracht heeft om het grootste online veilingbedrijf van Europa wil worden? Je bent welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 593 925 85. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  

of