Skip to content

Klantenservicemedewerker (Troostwijk Auctions)

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 2.100 - € 2.600 per maandCustomer Service

Functieomschrijving

''Geen dag is hetzelfde bij ons, dankzij ons voortdurend wisselende aanbod van veilingen.''


Vind je in een wereld waar overconsumptie dreigt het belangrijk om de levensduur van elk product te verlengen? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast customer service team dat helpt bij het veilen van miljoenen producten per jaar? Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling en internationale uitdagingen? Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van zowel kopers als verkopers via telefonie, chat en e-mail. Daarnaast ga je aan de slag met debiteurenbeheer en monitoring. Je werkt in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving met een team van enthousiaste collega's. Word onderdeel van ons team en help ons onze klanten te voorzien van topklasse service!


Jouw leertraject

Heb je nog geen ervaring met debiteurenbeheer, maar heb je al wel veel ervaring met klantcontact? Of ben je al ervaren in debiteurenbeheer, maar zou je graag nog wat meer ervaring willen opdoen met telefonische communicatie? Wij bieden junior/medior medewerkers de kans om deel te nemen aan een leertraject om zich verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Ons inwerkproces is op maat gemaakt en we starten meestal met één of twee medewerkers tegelijk. Je zult worden ingewerkt door een senior medewerker die je zal introduceren aan onze systemen, collega's en je zal opleiden op onze verschillende kanalen. Daarna krijg je een buddy toegewezen om je te helpen groeien in je ontwikkeling.


Wat worden jouw taken?

 • Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van zowel kopers als verkopers via telefonie, chat en e-mail (inbound en outbound).
 • Je onderhoudt dagelijks contact met verschillende partijen, zoals kopers, verkopers en transporteurs.
 • Je legt gevoerde gesprekken administratief vast in het CRM-systeem.
 • Je bent proactief in het benaderen van bieders om te zorgen dat alle betalingen tijdig binnenkomen.
 • Je hebt ervaring met zowel klantenservice als debiteurenbeheer.
 • Je denkt positief kritisch mee in het optimaliseren van onze processen.
 • Je benadert bieders proactief, telefonisch, per e-mail of via andere wegen, om te zorgen dat alle betalingen tijdig binnenkomen.
 • Je zorgt voor een prettige communicatie met de directe collega's en die van andere teams.

Vereisten

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ervaring in een vergelijkbare rol is een pré.
 • Je bent communicatief sterk en kunt goed schakelen tussen mondelinge en schriftelijke communicatie.
 • Je bent zelfverzekerd, stressbestendig en hebt het vermogen om situaties te relativeren.
 • Je hebt een empatische aanpak en bent in staat om problemen op te lossen.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Duits of Frans is een pluspunt.
 • Je bent flexibel en bereid om 24-40 uur per week te werken tussen 08:00 en 18:00 uur.
 • Je bent beschikbaar om minimaal 1 avond per week tot ca. 22:30 te werken en in de toekomst misschien ook tijdens het weekend. 


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris van 2.100,00 - 2.600,00 hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.

Dit is Troostwijk

Bij Troostwijk draait alles om waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat alles waarde heeft. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld online bij elkaar. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste b2b online veilinghuis, o.a. van industriële machines. Waarde draait bovendien om mensen. Om vertrouwen. Welkom bij Troostwijk Auctions! Al sinds 1930 de vertrouwde naam in de markt.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 593 925 85. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  

of