Skip to content

Lead Generator (BVA Auctions)

Nederland, Utrecht, AmersfoortSales

Functieomschrijving

BVA Auctions, onderdeel van TBAuctions, is een toonaangevend online consumentenveilingplatform. Maandelijks veilen we meer dan 130.000 kavels in ruim 500 veilingen. Ons aanbod komt uit bijvoorbeeld restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten. Het varieert van consumentenelektronica, mode, woninginrichting, bouwproducten, kunst & antiek tot auto’s, jachten en huizen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. retailer, e-shops, handelaren, particulieren, banken en overheid.

De meer dan 2,3 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 6 miljoen website bezoeken per maand vormen de basis van ons succes. Met data, technologie en de niet aflatende inzet van circa 150 medewerkers werken we aan onze verdere groei. Nuchterheid, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en gedrevenheid typeren de cultuur van BVA Auctions.

Voor BVA Auctions zijn wij op zoek naar een Lead Generator.

Als Lead Generator ben jij de aanjager voor de acquisitie-activiteiten van de afdeling sales. Samen met de accountmanagers zoeken jullie naar kansen en manieren om beter en meer aanbod op het platform te krijgen. Je bent goed in staat om branches te onderscheiden en om goede prospectlijsten te maken. Je krijgt er energie van om zoveel mogelijk telefoongesprekken te voeren waar afspraken uit voort komen. De afspraken worden uitgevoerd door de accountmanagers en jij houdt de conversie bij van de gesprekken die worden gevoerd. Daarnaast houd jij trends in de markt nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat het aanbod aansluit op de vraag die hoort bij de trend of het seizoen. Je werkt vanuit onze locatie in Amersfoort.

Vereisten

  • Je hebt minimaal HBO werk- en/of denkniveau met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt een uitgesproken sales drive.
  • Je krijgt energie van koude acquisitie en leads binnenhalen.
  • Je hebt een flexibele instelling en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bent oplossingsgericht, een zelfstarter, bent hands-on en denkt graag mee.
  • Je hebt een brede interesse, bij BVA Auctions veilen wij namelijk echt alles.
  • Je houdt graag trends bij en bent overal van op de hoogte.
  • Je bent goed in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kan haar bellen of WhatsAppen op 06 166 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!

of