Skip to content

Leadgenerator

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales

Functieomschrijving

"Samenwerken met mijn team van leadgenerators, de uitdaging aangaan van koude acquisitie en altijd klaarstaan als eerste aanspreekpunt voor binnenkomende telefoontjes zijn de ingrediënten die mij helpen elke dag succesvol te zijn."


Ben jij klaar om jouw talenten als Lead Generator in te zetten voor een bedrijf met een duurzaam karakter binnen de veilingwereld? Bij Troostwijk Auctions staat het verlengen van de levensduur van elk product centraal. Ben jij klaar om de aanjager te zijn voor onze acquisitieactiviteiten en samen met ons gepassioneerde en ambitieuze team kansen te identificeren en manieren te vinden om meer aanbod op ons platform te krijgen? Dan is deze functie de perfecte match voor jou!


Wat ga je doen?

Als Lead Generator ben jij de drijvende kracht achter onze acquisitieactiviteiten binnen de salesafdeling. Samen met ons team van accountmanagers, ga jij op zoek naar de meest uitdagende kansen en creatieve manieren om meer en betere aanbiedingen op ons platform te verkrijgen. 


Je bent een geboren probleemoplosser met een passie voor koude acquisitie en bent in staat om branches efficiënt te onderscheiden en prospectlijsten op te stellen die gericht zijn op onze doelgroep. Je bent constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en krijgt energie van veelvuldig telefonisch contact waaruit concrete afspraken voortkomen. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van conversie-statistieken en houdt daarnaast trends in de markt nauwlettend in de gaten, zodat we ons aanbod kunnen aanpassen aan de vraag die hoort bij de trend of het seizoen.


Wat voor kwaliteiten neem je mee?

Jouw energie krijg je van contact via de telefoon, je houdt ervan om verschillende taken op te pakken en je voelt je op je best in een dynamische en snelle omgeving. Je hebt een hart voor anderen wanneer het gaat om samenwerking en het maken van keuzes, je maakt keuzes op basis van de impact die het heeft op anderen. Tot slot, ben jij iemand die goed georganiseerd is, die zaken voorbereidt en zich houdt aan een aanpak.


Wat kan ik verwachten aan trainingen en doorgroeimogelijkheden?

Bij Troostwijk Auctions bieden wij jou de unieke kans om jouw carrière in de veilingwereld een boost te geven als Lead Generator. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitgebreid trainingsprogramma en diverse groeimogelijkheden.

Daarnaast zijn er ook externe trainingen beschikbaar waar je gebruik van kunt maken om jezelf verder te ontwikkelen. Binnen deze functie zijn er diverse carrièrepaden beschikbaar, waaronder doorgroeimogelijkheden zoals het werken binnen andere afdelingen van het bedrijf. Dit is een unieke kans om jouw acquisitievaardigheden te laten zien en te groeien in een gezellige en dynamische omgeving.


Kan ik hybride werken?

Dankzij jouw flexibiliteit en zelfstandigheid, heb je de mogelijkheid om vanuit huis te werken, maar kom je minimaal 2 dagen per week op kantoor. Dit maakt jouw baan afwisselend en boeiend, waar geen dag hetzelfde is.

Vereisten

  • Je hebt mbo4 werk- en denkniveau met ervaring in een functie met een vergelijkbare dynamiek.
  • Je bent gedreven om een salesprofessional te worden.
  • Je bent handig met MS Office en hebt ervaring met CRM-pakketten.
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met de veilingwereld. 
  • Je bent gedreven om het maximale eruit te halen.
  • Je hebt een ondernemende instelling en pioniersgeest; het glas is bij jou halfvol.
  • Je bent proactief en zelfstartend.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, iPhone, laptop, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor. 


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 593 925 85. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of