Skip to content

Magazijnverantwoordelijke (Troostwijk Auctions België)

België, Vlaams Gewest, DeinzeOperations

Functieomschrijving


Als magazijnverantwoordelijke bij Troostwijk zorg je er mee voor dat industrieel materiaal een tweede leven krijgt. Samen met een magazijnmedewerker beheer je het magazijn en bereid je veilingen voor.


Hoe zorg jij ervoor dat alles vlot verloopt?

 • Goede planning: Je weet perfect welke opdrachtgever goederen komt leveren, zo kan je tijdig een extra werkkracht inschakelen indien nodig.
 • Orde: Je zorgt ervoor dat het magazijn er ordelijk bij ligt, zodat je collega’s en jij alles snel terugvinden.
 • Materiaalkennis: Omdat jij weet welke materiaal in het magazijn aanwezig is, ben je een onmisbare schakel voor ons om de veilingen voor te bereiden.
 • Communicatie: Je communiceert duidelijk met je collega wat er allemaal moet gebeuren. Daarnaast communiceert je met de Site Manager zodat hij ook van alles op de hoogte is.
  Zo weet hij ook wat er leeft in het magazijn.


Dit is Troostwijk

Een hippe online onderneming met een jong en gedreven team die jou met open armen zal ontvangen. Er heerst een positieve sfeer en staan voor een open dialoog. We geven goederen een tweede leven, en dragen op die manier bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Wij zijn niet onderhevig aan economische schommelingen wat je jobzekerheid geeft. We zijn een team over de verschillende afdelingen heen. Iedereen is een schakel in dezelfde ketting.

Een zeer aantrekkelijk loonpakket, naast de 20 wettelijke vakantiedagen heb je ook 12 ADV-dagen, maaltijdcheques van 8 EUR, ecocheques, internetvergoeding van max. 45 EUR, hospitalisatie- en groepsverzekering.


Bij Troostwijk draait alles om waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat alles waarde heeft. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld online bij elkaar. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste b2b online veilinghuis, o.a. van industriële machines. Waarde draait bovendien om mensen. Om vertrouwen. Welkom bij Troostwijk Auctions! Al sinds 1930 de vertrouwde naam in de markt.

Vereisten

 • Door jou flexibiliteit begrijp je dat er af en toe overuren worden gedaan.
 • Je bent iemand die vlot communiceert met collega’s en opdrachtgevers.
 • Aangezien er anderstalige klanten zijn, is het nodig dat je Engels kan, Frans is een plus. Met je collega’s communiceer je in het Nederlands.
 • Je bent in bezit van een heftruckattest of je bent bereid om het te behalen.
 • Als er zich een probleem voordoet, vind jij een oplossing.
 • Aangezien je in een klein team werkt, zal je zelf ook meehelpen om alles op zijn plaats te zetten.


Wat bieden wij jou?

Er wordt jou een niet-alledaagse job aangeboden, namelijk in een veilinghuis.
Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig te werken en zo je eigen stempel te drukken in de organisatie.
Troostwijk is een hecht team waar je zeker en vast geen nummertje zal zijn. Daarnaast is naast hard werken ook ruimte voor plezier.
Dit allemaal gaat gepaard met aangenaam loonpakket aangevuld met tal van extra voordelen:
Maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en nog eens 12 extra verlofdagen.


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Aline Weyers beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op +32 494 77 66 69. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)

of