Skip to content

Medewerker Debiteurenbeheer

Nederland, Noord-Holland, AmersfoortFinance

Functieomschrijving

Dit is BVA Auctions

BVA Auctions, onderdeel van TBAuctions, is een toonaangevend online consumenten veilingplatform. Maandelijks veilen we meer dan 146.000 kavels in ruim 500 veilingen. Ons aanbod komt o.a. uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten. Het varieert van consumenten elektronica, mode, woninginrichting, bouwproducten, kunst & antiek tot auto’s, jachten en huizen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. retailer, e-shops, handelaren, particulieren, banken en overheid.

De meer dan 2,3 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 5 miljoen website bezoeken per maand vormen de basis van ons succes. Met data, technologie en de niet aflatende inzet van circa 150 medewerkers werken we aan onze verdere groei. Nuchterheid, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en gedrevenheid typeren de cultuur van BVA.

Voor onze Finance afdeling zoeken wij een Medewerker Debiteurenbeheer.


Als Medewerker Debiteurenbeheer vervul je een belangrijke rol in het contact met onze klanten tijdens het sluiten van de online veilingen en het traject daarna. Je bent onderdeel van het Finance team en je geeft zelfstandig invulling aan je rol. De medewerkers van debiteurenbeheer zijn klantvriendelijke en resultaatgerichte doorpakkers.


Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je werkt nauw samen met de commerciële business unit en de afdeling Finance en bent aanspreekpunt voor vragen over debiteuren. Hierbij heb je veel contact met nationale en internationale klanten en opdrachtgevers.
 • Je monitort de kredietwaardigheid van een bieder op de dag van de sluiting van een veiling.
 • Je verstrekt informatie over openstaande vorderingen en betalingen voorafgaand aan de ophaaldag.
 • Daarnaast ondersteun je de afdeling Finance met onder andere crediteuren, het afhandelen van veilingen en het verzorgen van overzichten van betalingen voor ophaaldagen van veilingen.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan het incasseren van vorderingen en het optimaliseren van de cashflow. Je hebt veel contacten met debiteuren over openstaande vorderingen en maakt afspraken omtrent de betalingen
 • Je zorgt voor een accurate debiteurenadministratie.

Vereisten

Het ontbreekt je niet aan ambitie en je neemt graag je verantwoordelijkheid. Je hebt ervaring en affiniteit met internationale online business en beheerst je talen goed. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en in staat om goed met iedereen samen te werken om je doelen te bereiken.


Wat vinden wij verder belangrijk?

 • Minimaal een afgeronde MBO+ opleiding.
 • 1-3 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent accuraat, werkt gestructureerd en analytisch en bent oplossingsgericht.
 • Communicatief sterk (in zowel de Nederlandse en de Engelse taal) en overtuigend.
 • Je bent klantgericht, proactief, werkt zelfstandig en denkt in oplossingen.
 • Ervaring met Excel.


Wat bieden wij jou?

Een mooie zelfstandige functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie met veel afwisseling. We bieden een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Werken met een team van professionals, waar hard werken goed samen gaat met humor.


Heb je nog vragen?

Onze recruiter  Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op 061 66 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)

of