Skip to content

Medior Accountmanager Food

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandSales

Functieomschrijving

"Accountmanagement bij Troostwijk is de perfecte combinatie van sales, relatiebeheer en projectmanagement waarbij je samenwerkt tot een oplossing."


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de rol van Accountmanager? En heb je een passie voor food? Dan is Troostwijk Auctions in Amsterdam op zoek naar jou! Hier krijg je de kans om je salesvaardigheden te gebruiken, terwijl je tegelijkertijd klantrelaties opbouwt en leuke veilingprojecten coördineert.


Wat ga je doen?

Bij Troostwijk Auctions in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor food! Als onze nieuwe Junior Accountmanager krijg je de kans om je verkoopvaardigheden in te zetten om ons netwerk van opdrachtgevers in de foodsector verder te laten groeien. Samen met ons team ga je slim aan de slag met netwerken en het verkrijgen van opdrachten om nieuwe veilingprojecten aan te trekken, samenwerkingen aan te gaan, contracten af te sluiten en onze naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het behouden van goede relaties met onze bestaande opdrachtgevers.


Wat voor kwaliteiten neem je mee?

Als Accountmanager ben jij niet alleen een expert in commerciële zaken, maar ook in operationele zaken. Dankzij jouw brede kennis ben jij de ideale gesprekspartner zowel voor opdrachtgevers als voor je collega's. Je bent altijd op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar je mee te maken krijgt. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van offertes tot opdrachten, de uitvoering van projecten en contracten en fungeert bovendien als projectmanager voor veilingen. Je communicatievaardigheden zijn uitstekend waardoor alles soepel verloopt en jij een belangrijke schakel bent in het succes van ons team.


Wat kan ik verwachten aan trainingen en doorgroeimogelijkheden?

Bij Troostwijk Auctions bieden wij jou de unieke kans om jouw carrière in de veilingwereld een boost te geven als Accountmanager. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitgebreid trainingsprogramma en diverse groeimogelijkheden. Je begint met het werken onder begeleiding van een ervaren collega in jouw specialistische gebied die jou begeleidt naar je volgende stap als Medior Accountmanager.

Daarnaast zijn er ook externe trainingen beschikbaar waar je gebruik van kunt maken om jezelf verder te ontwikkelen. Binnen deze functie zijn er diverse carrièrepaden beschikbaar, waaronder doorgroeimogelijkheden naar een senior rol of het werken binnen andere afdelingen van het bedrijf. Dit is een unieke kans om jouw talenten te laten zien en te groeien in een gezellige en dynamische omgeving.


Hoe ziet mijn werk eruit? Ben ik veel onderweg? Is het hybride werken?

Als Accountmanager bij Troostwijk Auctions, ben je een echte verkooptopper die er alles aan doet om zowel nieuwe als bestaande klanten te overtuigen van onze veilingen. Samen met het marketingteam creëer je een plan om klanten aan te trekken. Hierbij analyseer je zowel interne als externe bronnen met markt- en klantgegevens om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en kansen. Je werkt nauw samen met de Europese Troostwijk kantoren en partners om de beste resultaten te bereiken.

Met 70% van je tijd onderweg, ben je voortdurend bezig om de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de markt te verkennen. Hierdoor weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent en altijd met nieuwe ideeën komt. Je bent altijd welkom op ons kantoor in Amsterdam, maar het meeste werk kun je vanuit huis doen. Dit is een boeiende en afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is!

"Accountmanagement bij Troostwijk vereist niet alleen het verkopen van producten of diensten, maar ook het samenwerken met opdrachtgevers om een oplossing te vinden die aan hun specifieke behoeften voldoet."

Vereisten

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met ervaring in een functie met een vergelijkbare dynamiek.
  • Je bent gedreven om een salesprofessional te worden.
  • Je bent handig met MS Office en hebt ervaring met CRM-pakketten.
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met de foodwereld. 
  • Je bent gedreven om het maximale eruit te halen.
  • Je hebt een ondernemende instelling en pioniersgeest; het glas is bij jou halfvol.
  • Je bent proactief en zelfstartend.
  • En ook charismatisch, enthousiast en gepassioneerd.
  • Daarnaast ben je in staat om kansen te creëren, te signaleren en deze optimaal te benutten.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Je werkt samen met de huidige Accountmanager Food die jou naar senior niveau begeleidt. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een leaseauto, iPhone, laptop, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor. 


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 811 62 381. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of