Skip to content

Medior Accountmanager Hout & Constructie

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales

Functieomschrijving

"Accountmanagement bij Troostwijk is de perfecte combinatie van sales, relatiebeheer en projectmanagement waarbij je samenwerkt tot een oplossing."


Ben jij een enthousiaste en gedreven Medior Accountmanager met een passie voor hout en constructies? Zoek je een uitdagende functie in Amsterdam waarin je niet alleen verantwoordelijk bent voor het realiseren van sales, maar ook voor het opbouwen en onderhouden van klantrelaties en het coördineren van projecten? Dan is de vacature van medior accountmanager bij Troostwijk Auctions wellicht iets voor jou!


Wat ga je doen?

Als accountmanager bij Troostwijk Auctions in Amsterdam, breid je met enthousiasme het opdrachtgeversnetwerk in Nederland verder uit door slim te netwerken en opdrachten te verwerven. Je richt je verkoopactiviteiten op het werven van nieuwe veilingprojecten, samenwerkingen aangaan, contracten afsluiten en de naamsbekendheid verder te laten groeien. Je bent ook een belangrijke schakel in het relatiebeheer met bestaande opdrachtgevers.


Dankzij je commerciële en operationele vaardigheden ben je een krachtige gesprekspartner die makkelijk schakelt met opdrachtgevers en collega's en altijd innovatieve en duurzame oplossingen aanbiedt. Je bent verantwoordelijk voor de commerciële opvolging en begeleiding van offertes tot opdrachten en de uitvoering van projecten en contracten, en fungeert tevens als projectmanager voor de veilingen.


Hoe ziet mijn werk eruit? Ben ik veel onderweg? Is het hybride werken?

Als Accountmanager bij Troostwijk Auctions, ben je een expert in het ontwikkelen van pakkende acties en verkoopstrategieën voor zowel nieuwe als terugkerende business activiteiten, gebaseerd op marktontwikkelingen en kansen. Samen met het marketingteam werk je aan sales plannen per business unit en maak je gebruik van interne en externe bronnen met markt- en klantgegevens. Je werkt strategisch samen met Europese Troostwijk kantoren en partners.


Je kunt verwachten dat je 70% van je tijd onderweg bent en 30% bezig gaat met het uitwerken van werkzaamheden. Hierdoor zorg je ervoor dat je altijd up-to-date bent met de ontwikkelingen en kansen in de markt. Je bent altijd welkom op ons kantoor in Amsterdam, maar het meeste werk kun je vanuit huis doen.


‘’Ondanks dat je een salesfunctie hebt is het meer samenwerken tot een oplossing’’


Wat kan ik verwachten aan trainingen en doorgroeimogelijkheden?

In deze rol kun je rekenen op een uitgebreid trainingsprogramma en diverse doorgroeimogelijkheden. Je zult beginnen met samenwerken met een collega in jouw vertical en uiteindelijk zal je een eigen rayon onder jouw verantwoordelijkheid krijgen. Hierbij zal je klantengroepen opbouwen en jouw eigen gebied versterken. Bovendien zijn er ook externe trainingen beschikbaar, waaronder diverse basistrainingen.


Er zijn verschillende carrièrepaden die je kunt volgen binnen deze functie, waaronder doorgroeien naar een senior rol. Er zijn ook mogelijkheden om uit te wijken naar andere afdelingen binnen het bedrijf.

Vereisten

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met ervaring in een functie met een vergelijkbare dynamiek.
  • Je bent een ervaren sales professional met aantoonbare commerciële successen.
  • Je bent handig met MS Office en hebt ervaring met CRM-pakketten.
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met de bouwwereld. 
  • Je bent gedreven om het maximale eruit te halen.
  • Je hebt een ondernemende instelling en pioniersgeest; het glas is bij jou halfvol.
  • Je bent proactief en zelfstartend.
  • En ook charismatisch, enthousiast en gepassioneerd.
  • Daarnaast ben je in staat om kansen te creëren, te signaleren en deze optimaal te benutten.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Je werkt samen met de huidige Accountmanager Hout & Constructie die jou naar senior niveau begeleidt. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een leaseauto, iPhone, laptop, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor. 


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 593 925 85. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of