Skip to content

Negotiator

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales

Functieomschrijving

"Een commerciële drijfveer met de skills van een onderhandelaar, de perfecte combinatie voor het sluiten van deals."


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Negotiator? Bij Troostwijk Auctions in Amsterdam zijn we op zoek naar iemand die houdt van het oplossen van problemen en het onderhouden van klantrelaties. Als Negotiator zul je verantwoordelijk zijn voor het oplossen van betalingskwesties en het bemiddelen tussen kopers en verkopers. Je krijgt de kans om je communicatievaardigheden te versterken en het vertrouwen van onze klanten te winnen. Doe jij mee aan deze uitdaging?


Wat ga je doen?

Ben jij een geboren probleemoplosser met een passie voor onderhandelen? Je gaat aan de slag met het behouden van goede relaties met onze klanten en het verkrijgen van nieuwe opdrachten, waarbij bedragen in onderhandelingen kunnen variëren vanaf 5.000 tot ver daarboven. Je zult te maken krijgen met veel verschillende producten vanuit onze veilingen, variërend van producten uit de agrarische sector zoals tractoren, stellingen uit de logistieke industrie, mooie auto's tot kantoorgoederen en nog veel meer! Je speelt een belangrijke rol in het geven en nemen tussen partijen in onderhandelingen.


Wat voor kwaliteiten neem je mee?

Dankzij jouw brede kennis van de wetmatigheden van onderhandelingen, ben jij de ideale gesprekspartner voor zowel kopers als verkopers. Je bent altijd op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar je mee te maken krijgt. Je bent verantwoordelijk voor het geven en nemen tussen partijen in onderhandelingen, de uitvoering van contracten en het oplossen van betalingsproblemen. Je communicatievaardigheden zijn uitstekend waardoor alles soepel verloopt en jij een belangrijke schakel bent in het succes van ons team. Je streeft naar het optimale resultaat, kent jouw valkuilen en weet dat er geen gegarandeerde uitkomst is. Je beschikt over overtuigingskracht, neemt initiatief, heeft gevoel voor humor, uithoudingsvermogen, interesse en een rechtvaardigheidsgevoel.


Wat kan ik verwachten aan trainingen en doorgroeimogelijkheden?

Bij Troostwijk Auctions bieden wij jou de unieke kans om jouw carrière in de veilingwereld een boost te geven als Negotiator. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitgebreid trainingsprogramma en diverse groeimogelijkheden. Je begint met het werken onder begeleiding van een ervaren collega, maar al snel neem je zelf de regie in onderhandelingen en probleemoplossing.

Daarnaast zijn er ook externe trainingen beschikbaar waar je gebruik van kunt maken om jezelf verder te ontwikkelen. Binnen deze functie zijn er diverse carrièrepaden beschikbaar, waaronder doorgroeimogelijkheden zoals het werken binnen andere afdelingen van het bedrijf. Dit is een unieke kans om jouw onderhandelingsvaardigheden te laten zien en te groeien in een gezellige en dynamische omgeving.


Hoe ziet mijn werk eruit? Ben ik veel onderweg? Is het hybride werken?

Als Negotiator bij Troostwijk Auctions, ben je een echte probleemoplosser die er alles aan doet om zowel kopers als verkopers te overtuigen van onze veilingen. Samen met het team creëer je een plan om betalingsproblemen op te lossen en onderhandelingen tot een goed einde te brengen. Je werkt nauw samen met de accountmanagers, interne accountmanagers en sales manager.

Dankzij jouw flexibiliteit en zelfstandigheid, heb je de mogelijkheid om vanuit huis te werken, maar kom je minimaal 2 dagen per week op kantoor. Dit maakt jouw baan afwisselend en boeiend, waar geen dag hetzelfde is.

Vereisten

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met ervaring in een functie met een vergelijkbare dynamiek.
  • Je bent gedreven om een salesprofessional te worden.
  • Je bent handig met MS Office en hebt ervaring met CRM-pakketten.
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met de veilingwereld. 
  • Je bent gedreven om het maximale eruit te halen.
  • Je hebt een ondernemende instelling en pioniersgeest; het glas is bij jou halfvol.
  • Je bent proactief en zelfstartend.
  • En ook charismatisch, enthousiast en gepassioneerd.
  • Daarnaast ben je in staat om kansen te creëren, te signaleren en deze optimaal te benutten.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, iPhone, laptop, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor. 


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of WhatsAppen op 06 593 925 85. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

of