Skip to content

New Business Developer (BVA Auctions)

Nederland, Utrecht, AmersfoortSales

Functieomschrijving

BVA Auctions, onderdeel van TB Auctions, is een toonaangevend online consumentenveilingplatform. Maandelijks veilen we meer dan 130.000 kavels in ruim 500 veilingen. Ons aanbod komt uit bijvoorbeeld uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten. Het varieert van consumentenelektronica, mode, woninginrichting, bouwproducten, kunst & antiek tot auto’s, jachten en huizen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. retailer, e-shops, handelaren, particulieren, banken en overheid.

De meer dan 2,3 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 6 miljoen website bezoeken per maand vormen de basis van ons succes. Met data, technologie en de niet aflatende inzet van circa 150 medewerkers werken we aan onze verdere groei. Nuchterheid, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en gedrevenheid typeren de cultuur van BVA Auctions.

Voor BVA Auctions zijn wij op zoek naar een New Business Developer.

Als New Business Developer ben je ambitieus en commercieel. Jij zet je voor de volle 100% in om het marktaandeel van BVA Auctions verder te vergroten. Jij bent degene die informeert, prikkelt, verleidt en scoort! Je bent feilloos in staat om de vertaling te maken van ons veilingplatform naar de meerwaarde voor de klant. 

Je fungeert als sparringpartner voor de Accountmanagers en samen zoeken jullie naar manieren om beter en meer aanbod op het veilingplatform te krijgen, en zetten dit vervolgens om in een propositie. Aan de hand van de door jou gemaakte prospectlijsten maak je afspraken voor onze Accountmanagers, scan je de bijbehorende conversies, en ondersteunt waar nodig. 

Daarnaast houd jij trends in de markt nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat het aanbod aansluit op de vraag die hoort bij de trend of het seizoen. Je werkt vanuit onze locatie in Amersfoort.

Bij BVA denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden!

Vereisten

  • Je hebt minimaal HBO werk- en/of denkniveau met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt een uitgesproken sales drive.
  • Je krijgt energie van new business binnenhalen.
  • Je hebt een flexibele instelling en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bent oplossingsgericht, een zelfstarter, bent hands-on en denkt graag mee.
  • Je hebt een brede interesse, bij BVA Auctions veilen wij namelijk echt alles.
  • Je houdt graag trends bij en bent overal van op de hoogte.
  • Je bent goed in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kan haar bellen of WhatsAppen op 06 166 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!

of