Skip to content

Online Marketeer - B2C (BVA Auctions)

Nederland, Utrecht, AmersfoortMarketing

Functieomschrijving

Online veilingen zijn hot en we groeien hard! Wil jij verantwoordelijk worden om wekelijks duizenden items (kavels) te voorzien van een nieuwe eigenaar? Ons aanbod is enorm veelzijdig: van nieuwe meubels, tweedekans Apple producten, een superjacht in Dubai tot inventarissen uit bedrijfsbeëindigingen of faillissementen. Met ruim 1.700 verschillende categorieën veilen wij echt álles.


Dit is BVA Auctions

BVA Auctions, onderdeel van TBAuctions, is een toonaangevend online consumenten veilingplatform. Maandelijks veilen we meer dan 150.000 kavels in ruim 600 veilingen. Ons aanbod komt o.a. uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten van online winkels, en varieert van consumentenelektronica, mode, kunst & antiek tot auto’s, jachten en huizen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. bedrijven, particulieren, banken en overheid. De meer dan 1,8 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 6 miljoen website bezoeken vormen de basis van ons succes. Met data, technologie en de niet aflatende inzet van circa 450 medewerkers binnen onze holding werken we aan onze verdere groei.


Wat ga je doen?

Als Online Marketeer (B2C), ook wel Bidder Marketing genoemd, ben je ben je van A-Z verantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketingcampagnes voor de werving van bieders op ons state-of-the-art veilingplatform. Je werkt nauw samen met je directe collega’s en diverse andere afdelingen binnen BVA Auctions.


Je taken zijn o.a. :

 • Het bedenken van marketingcampagnes voor veilingen op ons platform.
 • Het bouwen van campagnes op diverse (online) marketing kanalen, waaronder Marketplaces, Social Advertising, SEA en Display Advertising.
 • Het monitoren, bijsturen en optimaliseren van je campagnes.
 • Het optimaliseren van de diverse marketingkanalen.
 • Verbeteringen aandragen om het veilingaanbod te optimaliseren voor maximale opbrengsten.
 • Het optimaliseren van de always-on campagnes, dit zijn campagnes die gedraaid worden op o.a. merk- en categorie-niveau.
 • Het analyseren en evalueren van campagnes, om mogelijke verbeteringen/optimalisaties toe te passen in volgende campagnes.
 • Jezelf continu ontwikkelen door het volgen van trainingen via ons eigen opleidingsplatform, het lezen van blogs, het volgen van webinars.
 • Continu testen en pilotten van innovaties, ontwikkelingen en kanalen.


Vereisten

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van (online) marketing/communicatie.
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een (online) marketing functie, bureau-ervaring is een pré.
 • Je hebt kennis van en ervaring met SEA, SEO, Social Ads, Display Ads en Analytics.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt campagnes data gedreven optimaliseren en bijsturen.
 • Je bent flexibel, innovatief, initiatiefrijk en oplossingsgericht.
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands/Engels).


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een snel groeiende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een laptop, een iPhone, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op 06 166 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!


of