Skip to content

Project Planner

België, Vlaams Gewest, AntwerpenOperations

Functieomschrijving

Als Project planner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van onze medewerkers op de verschillende projecten, houd je rekening met kennis, timing en locatie. Je plant de nieuwe veilingen in en dit in overleg met de internationale veilingkalender en de accountmanagers. Je staat in nauw contact met de opdrachtgevers en de sitemanagers. Je optimaliseert de inhuur van externe partijen om onze planning en de projecten zo vlot als mogelijk te laten verlopen. Je verwerkt de aan- en afwezigheden in ons planningssysteem. Je werkt voornamelijk met TimeWax en Efficy. Je bent flexibel en kan snel schakelen bij plotse wijzigingen en bent steeds bereikbaar. Je werkt vanuit ons kantoor te Antwerpen. Na je opleiding kan je ook 2 à 3 dagen van thuis uit werken. Je rapporteert aan de Operations Manager.


Dit is Troostwijk

Een hippe online onderneming met een jong en gedreven team die jou met open armen zal ontvangen. Er heerst een positieve sfeer en staan voor een open dialoog. We geven goederen een tweede leven, en dragen op die manier bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Wij zijn niet onderhevig aan economische schommelingen wat je jobzekerheid geeft. We zijn een team over de verschillende afdelingen heen. Iedereen is een schakel in dezelfde ketting.

Een zeer aantrekkelijk loonpakket, naast de 20 wettelijke vakantiedagen heb je ook 12 ADV-dagen, maaltijdcheques van 8 EUR, ecocheques, internetvergoeding van max. 45 EUR, hospitalisatie- en groepsverzekering.

Vereisten

  • Je bent open, sociaal, en staat sterk in je schoenen,
  • Je hebt minimaal Bachelor werk- en/of denkniveau met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent nauwkeuring, stressbestendig en een echt organisatietalent;
  • Je bent sociaal vaardig en communiceert makkelijk op verschillende niveaus;
  • Je bent oplossingsgericht, bent hands-on en denkt graag mee;
  • Je werkt graag met computers en bent snel weg met nieuwe programma’s;
  • Je hebt een brede interesse, bij Troostwijk veilen wij namelijk echt alles;
  • Je bent goed in Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je vaste werkplaats is Antwerpen, een goede verbinding woon/werkverkeer is een pluspunt.

of