Skip to content

Sales Support Officer (BVA Auctions)

Nederland, Utrecht, AmersfoortSales

Functieomschrijving

BVA Auctions, onderdeel van TBAuctions, is een toonaangevend online consumenten veilingplatform. Maandelijks veilen we meer dan 146.000 kavels in ruim 500 veilingen. Ons aanbod komt o.a. uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, bedrijfsbeëindigingen en retourproducten van online winkels. En varieert van consumentenelektronica, mode, kunst & antiek tot auto’s, jachten en huizen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. bedrijven, particulieren, banken en de overheid.

De meer dan 2,4 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 6 miljoen website bezoeken vormen de basis van ons succes. Met data, technologie en de niet aflatende inzet van circa 150 medewerkers werken we aan onze verdere groei. Nuchterheid, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en gedrevenheid typeren de cultuur van BVA Auctions. 

Voor onze afdeling Sales zijn wij op zoek naar een Sales Support Officer.


Wat ga je doen?

Jij bent de spin in het web. Samen met de Intern Accountmanagers ben je het eerste aanspreekpunt voor onze sellers. De Sales Support Officer verzorgt verschillende commerciële activiteiten, stelt overeenkomsten op en stemt de planning van veilingen af, in overleg met de seller. Ook ondersteun je de afdeling Sales bij het organiseren van team meetings en periodieke off-site dagen. Daarnaast werk je intensief samen met alle interne afdelingen om het gehele veilingproces optimaal te laten verlopen voor de seller. Denk hierbij aan de afdeling Planning, Marketing, Content, Customer Service en de veilingmedewerkers. Je werkplek is in Amersfoort.

Vereisten

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een administratieve en/of commerciële richting.
  • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare rol als Sales Support Officer met eenzelfde dynamiek.
  • Je zet de lijnen uit en bewaakt de voortgang van het proces en zorgt ervoor dat zaken tijdig gerealiseerd worden.
  • Je communiceert heel helder en doeltreffend.
  • Je bent resultaatgericht: je stuurt jezelf en anderen aan op de afgesproken doelen.
  • Je werkt heel gestructureerd, met oog voor details.
  • Je hebt ervaring met het werken met CRM-pakketten.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
  • Je bent fulltime beschikbaar.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een mooie bonusregeling, laptop, iPhone en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een jong team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.  


Heb je vragen?

Onze Recruiter Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op 06 166 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)

of