Skip to content

Site Manager

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandOperations

Functieomschrijving

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding en afwikkeling van veilingen bij Europa's grootste b2b online veilinghuis? Ben jij een oplossingsgerichte en hands-on werker met een brede interesse in technische sectoren? Zoek jij een baan waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt, communiceert op verschillende niveaus en waarde hecht aan mensen en vertrouwen? Dan is de vacature als Site Manager bij Troostwijk Auctions misschien wel iets voor jou!


Wat ga je doen?

Als Site Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van veilingen op diverse locaties in Nederland. Je bent een echte aanpakker en zorgt ervoor dat alles op tijd klaar is voor de veilingen. Je legt de lat hoog voor jezelf en streeft naar maximale kwaliteit. Je houdt de regie in de gaten en zorgt ervoor dat alles volgens afspraak verloopt, in nauw overleg met zowel opdrachtgevers als de accountmanager van Troostwijk.

Samen met de accountmanager bepaal je hoeveel collega's er nodig zijn voor een bepaalde veiling. Soms ga je er alleen op uit. Je maakt prachtige foto's en beschrijft de kavels (verschillende soorten machines en goederen) voor de verkoop via onze website. Je bent aanwezig op de kijkdag en begeleidt na de veiling bij de uitleveringen. Je werkt samen met zo'n 30 collega's en rapporteert aan de Teamlead Site Management.Wie zoeken we?

Ben jij iemand met technische kennis die zich graag verdiept in andere gebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als site manager bij ons bedrijf is het belangrijk om ervaring op te doen vanwege de unieke baan die we hebben, dus we zoeken echte aanpakkers die niet bang zijn om uren te maken en te leren. Ben jij bijvoorbeeld bekend met de agrarische-, bouw, of technische sector? Of weet je alles van termen zoals machinefabrieken, heftrucks, draaibanken en productiebanden? Dan is deze baan perfect voor jou!


Ben ik veel onderweg?

Als Site Manager ben je veel onderweg. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en afwikkeling van veilingen op diverse locaties in geheel Nederland. Dit betekent dat je vaak op pad bent, van huis naar de opdrachtgever, om ervoor te zorgen dat alles voor de veiling klaar is. Je bent dus bijna niet op kantoor te vinden. Hoewel we ons best doen om opdrachten te vinden in jouw regio, kan het soms voorkomen dat je verder moet reizen. In dat geval regelen we een hotel voor je, zodat je comfortabel kunt overnachten.

Vereisten

  • Je hebt een flexibele instelling en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bent sociaal vaardig en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.
  • Je bent oplossingsgericht, bent hands-on en denkt graag mee.
  • Je werkt nauwkeurig en weet prioriteiten te stellen.
  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau met een technische of productie achtergrond.
  • Je bent goed in (technisch) Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent in het bezit van BHV en heftruck certificaat en VCA of bent bereid deze te behalen.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, leaseauto, laptop, iPhone, iPad, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.  


Dit is Troostwijk

Bij Troostwijk draait alles om waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat alles waarde heeft. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld online bij elkaar. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste b2b online veilinghuis, o.a. van industriële machines. Waarde draait bovendien om mensen. Om vertrouwen. Welkom bij Troostwijk Auctions! Al sinds 1930 de vertrouwde naam in de markt.


Heb je nog vragen?

Onze Recruiter Laurens Walbeek beantwoordt deze graag. Je kunt hem bellen of Whatsappen op 06 811 62 381. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de knop. We kijken uit naar jouw reactie!  

of