Skip to content

Technisch Buitendienst Medewerker (TBAuctions)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamOperations

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Ben jij een logistieke duizendpoot, en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je nieuwsgierig ingesteld, en houd je wel van een organisatorische uitdaging? Zit je graag in de auto, en kun je het Nederlandse landschap onderweg wel waarderen? Ben je geïnteresseerd in zeer uiteenlopende bedrijven en lokaties, variërend tussen kantoorpanden, kermissen, zwemparadijzen, kapperszaken en ga zo maar door? Dan zijn we op zoek naar jou!


Als Technisch Buitendienst Medewerker bij TBAuctions ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en afwikkeling van veilingen op diverse locaties in geheel Nederland. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de veilingen op tijd klaar zijn om online te gaan. Hierbij streef je naar maximale kwaliteit binnen de beschikbare tijd. Je controleert of alles conform afspraak aanwezig is en stemt dit af met zowel de opdrachtgever als met de accountmanager van TBAuctions. De planning bekijkt samen met de accountmanager hoeveel collega’s er nodig zijn op locatie voor een bepaalde veiling. Soms kan je het ook alleen af. Je fotografeert en beschrijft de kavels voor de verkoop via onze website. Tijdens de veiling ben je aanwezig op de kijkdag en na de veiling begeleid je de kopers bij de uitleveringen op de ophaaldag. Aangezien op je op onze veilinglokaties verschillende apparaten en technische installaties tegenkomt, is technische kennis van belang. Je hebt zo’n 25 naaste collega’s en rapporteert aan de Teamlead Site Management.

Dit is TBAuctions
We zijn een tech-bedrijf gespecialiseerd in duurzame handel. We vinden dat niets van waarde verloren mag gaan. Met de belangrijkste merken BVA Auctions en Troostwijk Auctions veilen we over de hele wereld bijna 2 miljoen items (kavels) per jaar. Veilen is helemaal van nu en dé manier van kopen en verkopen voor de toekomst. We zijn gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om waarde te behouden. Deel jij deze drive? Welkom in de wereld van Intelligent Auctioning!

Vereisten

 • Je hebt enkele jaren werkervaring en nu sta je op het punt om je carrière écht een boost te geven en alles over online veilen te gaan leren!
 • Je hebt aantoonbare technische kennis die je goed kunt inzetten op onze uiteenlopende veilinglokaties.
 • Je hebt een flexibele instelling en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent sociaal vaardig en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.
 • Je bent oplossingsgericht, bent hands-on en denkt graag mee.
 • Je werkt nauwkeurig en weet prioriteiten te stellen.
 • Je hebt een brede interesse, bij TBAuctions veilen wij namelijk echt álles.
 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je bent goed in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je vindt het leuk om veel onderweg te zijn.
 • Je bent in het bezit van BHV en heftruck certificaat of bent bereid deze te behalen.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, leaseauto, laptop, iPhone, iPad, een mooie bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.  


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Merel van Grunsven beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op 06 166 00 338. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)

of