Skip to content

Veiling Medewerker (Troostwijk Auctions België)

België, Vlaams Gewest, LeuvenOperations

Functieomschrijving

Als Veiling Medewerker ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en afwikkeling van veilingen op diverse locaties in geheel België. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de veilingen op tijd klaar zijn om online te gaan. Hierbij streef je naar maximale kwaliteit binnen de beschikbare tijd. Je controleert of alles conform afspraak aanwezig is en stemt dit af met zowel de opdrachtgever als met de interne contactpersoon van Troostwijk. De planning bekijkt samen met de projectverantwoordelijke hoeveel collega’s je nodig hebt op locatie voor een bepaalde veiling. Soms kan je het ook alleen af. Voornamelijk ben je bezig met het beschrijven van de kavels (verschillende soorten machines en goederen), waarbij je technische kennis en je affiniteit met machines van pas komt. Je fotografeert de kavels en samen met jouw beschrijving vormen deze de basis voor het online verkopen via onze website. Tijdens de veiling ben je aanwezig op de kijkdag en na de veiling begeleid je bij de uitleveringen op de ophaaldag. Je hebt zo’n 10 naaste collega’s en rapporteert aan de Manager Site Management.


Dit is Troostwijk

Bij Troostwijk draait alles om waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat alles waarde heeft. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld online bij elkaar. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste b2b online veilinghuis, o.a. van industriële machines. Waarde draait bovendien om mensen. Om vertrouwen. Welkom bij Troostwijk Auctions! Al sinds 1930 de vertrouwde naam in de markt.

Vereisten

 • Je hebt een flexibele instelling en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent sociaal vaardig en communiceert makkelijk op verschillende niveaus;
 • Je bent oplossingsgericht, hands-on en denkt graag mee;
 • Je werkt nauwkeurig en weet prioriteiten te stellen;
 • Je hebt een brede interesse, bij Troostwijk veilen we namelijk echt alles;
 • Je hebt affiniteit met techniek en verschillende soorten machines;
 • Je hebt minimaal de middelbare school goed afgerond en een eerste ervaring met een technische of productie achtergrond achter de rug;
 • Je bent goed in (technisch) Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk, Engels is een plus;
 • Je vindt het leuk om veel onderweg te zijn;
 • Je bent in het bezit van BHV en heftruck certificaat of bent bereid deze te halen;
 • Je woont bij voorkeur ten oosten van Brussel, regio Vlaams-of Waals-Brabant.


Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.  


Heb je nog vragen?

Onze recruiter Aline Weyers beantwoordt deze graag. Je kunt haar bellen of WhatsAppen op +32 494 77 66 69. Direct solliciteren kan heel eenvoudig via de button. We kijken uit naar jouw reactie!  


(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)

of